Ριάνα: Μπλούζα ή σουτιέν; - ποτέ και τα δύο!

19.02.2014
Της αρέσει να σοκάρει και να προκαλεί τόσο με τις δηλώσεις της όσο και με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Η τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο της Vogue για τρίτη φορά και αποκάλυψε ότι της αρέσει να φοράει όσο λιγότερα ρούχα μπορεί.

Η ποπ σταρ από τα Μπαρμπέιντος παραδέχτηκε για ακόμη μία φορά πως της αρέσει να φοράει όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα είναι δυνατόν. Μάλιστα, αποκάλυψε πως δεν συνηθίζει να φοράει στηθόδεσμο.

"Αν φοράω μπλούζα, τότε δεν φοράω σουτιέν. Αν φοράω σουτιέν, τότε απλώς φοράω σουτιέν", δήλωσε η 25χρονη τραγουδίστρια και δεν παρέλειψε επίσης να αποκαλύψει πως ακόμη και αν αυτή τη στιγμή ντύνεται με απόλυτη θηλυκότητα, όταν ήταν μικρή της άρεσε να ντύνεται σαν αγόρι.

"Όταν ήμουν κοριτσάκι δεν ντυνόμουν, όπως ήθελε η μητέρα μου. Ήμουν πολύ αγόρι στο στυλ. Όλοι οι φίλοι μου ήταν αγόρια και μου άρεσαν τα πράγματα που έκαναν τα αγόρια. Hθελα να είμαι ευκολη με τα ρούχα μου. Μου άρεσε να φοράω καπέλα και κασκόλ. Ήταν ο δικός μου τρόπος επανάστασης. Ήθελα να ντύνομαι σαν τον αδελφό μου και μετά από λίγο ήταν πιο εύκολο για τη μαμά μου να μας ντύνει και τους δύο το ίδιο. Φορούσαμε τα ίδια τζιν, τα ίδια μπλουζάκια".

Ε.Σ.