Mε ελληνική δημιουργία η Μπιγιονσέ στα Brit Awards!

20.02.2014
Μια εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Μπιγιονσέ, το βράδυ της Τετάρτης, στη σκηνή των Brit Awards, που πραγματοποιήθηκαν στο "The O2 Arena" του Λονδίνου.

Εκτός από την Mary Katrantzou που πολλές φορές έχει ντύσει τη Ριάνα (Rihanna) υπάρχει άλλος ένας Έλληνας σχεδιαστής, o Vrettos Vrettakos, που διαπρέπει αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό αφού κατάφερε να ντύσει μία από τις διασημότερες τραγουδίστριες στον κόσμο, τη Μπιγιονσε (Beyonce), και μάλιστα για δεύτερη φορά.

Η εμφάνισή της Queen Bee επιβεβαιώθηκε μόλις λίγες ώρες πριν την μεγάλη βραδιά, δημιουργώντας πανικό στα social media, ενώ η ίδια ερμήνευσε live για πρώτη φορά το νέο της τραγούδι «ΧΟ» από το καινούριο της άλμπουμ, που ήδη έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για μια ακόμα φορά, η Μπιγιονσέ επέλεξε να φορέσει δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Vrettos Vrettakos. Συγκεκριμένα, χθες τόνισε τις καμπύλες της με μια εντυπωσιακή δημιουργία, κεντημένη με 400.000 κρύσταλλα Swarovski σε μπλε και πράσινες αποχρώσεις, επιλογή του ενδυματολόγου Διονύση Κολποδίνου. Να θυμίσουμε ότι για πρώτη φορά είχε εμφανιστεί με ρούχο του συγκεκριμένου designer -μία μπλε ολόσωμη φόρμα και πάλι καλυμμένη με παγιέτες- κατά τη διάρκεια της περιοδείας της με τίτλο Mrs Carter Show πριν μερικούς μήνες.
Tη φωτογραφία από τη χθεσινή βραδυά ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Ε.Σ.