Όταν στο πορνό πέφτει λογοκρισία!

27.03.2014
Αφού έψαξε κάθε γωνιά του ιντερνετικού πορνογραφικού σύμπαντος, ο καλλιτέχνης Βον Μπράντις (Von Brandis) από τη Νότιο Αφρική δημιούργησε αυτή τη σειρά φωτογραφιών για να επανεφεύρει την σεξουαλική εικονοπλασία. Το πρότζεκτ έχει τον ευφάνταστο τίτλο «Obscene Interiors» και περιλαμβάνει vintage πορνό εικόνες, στις οποίες οι φλογεροί εραστές έχουν «ξακριστεί» σαν χλωμά φαντάσματα από το περιβάλλον τους. Στη θέση τους βλέπουμε το απόλυτο λευκό, αλλά πολύ καλά φανταζόμαστε τις πονηρές περιπτύξεις που υπονοούνται. Πίσω από μια λευκή ασπίδα, η σεξουαλική πράξη γίνεται πιο μυστηριώδης και απαγορευμένη. Με αυτό τον τρόπο οι εικόνες γίνονται πιο προκλητικές και ακατάλληλες από το να βλέπαμε τους παρτενέρ με τις πραγματικές μορφές τους. Εικόνες ικανές να κάνουν τη φαντασία να οργιάσει! Χ.Τ.

Αφού έψαξε κάθε γωνιά του ιντερνετικού πορνογραφικού σύμπαντος, ο καλλιτέχνης Βον Μπράντις (Von Brandis) από τη Νότιο Αφρική δημιούργησε αυτή τη σειρά φωτογραφιών για να επανεφεύρει την σεξουαλική εικονοπλασία. Το πρότζεκτ έχει τον ευφάνταστο τίτλο «Obscene Interiors» και περιλαμβάνει vintage πορνό εικόνες, στις οποίες οι φλογεροί εραστές έχουν «ξακριστεί» σαν χλωμά φαντάσματα από το περιβάλλον τους.
Στη θέση τους βλέπουμε το απόλυτο λευκό, αλλά πολύ καλά φανταζόμαστε τις πονηρές περιπτύξεις που υπονοούνται. Πίσω από μια λευκή ασπίδα, η σεξουαλική πράξη γίνεται πιο μυστηριώδης και απαγορευμένη. Με αυτό τον τρόπο οι εικόνες γίνονται πιο προκλητικές και ακατάλληλες από το να βλέπαμε τους παρτενέρ με τις πραγματικές μορφές τους. Εικόνες ικανές να κάνουν τη φαντασία να οργιάσει!

Χ.Τ.