Του παραδίδονται χωρίς ...ερωτήσεις

30.05.2014
Αιθέριες υπάρξεις στήνονται στον φακό του. Διάσημες ή μη, εμπιστεύονται την καλλιτεχνική του οπτική και παραδίνονται χωρίς πολλές ερωτήσεις στο… φακό του. O Mπράιαν Χίγκμπι (Brian Higbee) ξεκίνησε την καριέρα του στο χώρο των Γραφικών Τεχνών. Ωστόσο μία ημέρα, πήρε τη φωτογραφική του μηχανή και ξεκίνησε να φωτογραφίζει διάφορα πράγματα που εξυπηρετούσαν τα γραφικά του project. Σύντομα ωστόσο αισθάνθηκε πως έχει ένα ξεχωριστό ταλέντο στην φωτογραφική τέχνη, γι΄αυτό και παράτησε την επιτυχημένη του πορεία και κυνήγησε το πάθος του. Αρχικά ξεκίνησε ως βοηθός διάσημων φωτογράφων ανά τον κόσμο και σταδιακά έστηνε τα δικά του portfolio. To ταλέντο αναγνωρίστηκε άμεσα από το κορεάτικό Vogue, ο Interview, την Universal Records και πολλούς άλλους. Πλέον είναι περιζήτητος και μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες. Γ.Ο

Αιθέριες υπάρξεις στήνονται στον φακό του. Διάσημες ή μη, εμπιστεύονται την καλλιτεχνική του οπτική και παραδίνονται χωρίς πολλές ερωτήσεις στο… φακό του.

O Mπράιαν Χίγκμπι (Brian Higbee) ξεκίνησε την καριέρα του στο χώρο των Γραφικών Τεχνών. Ωστόσο μία ημέρα, πήρε τη φωτογραφική του μηχανή και ξεκίνησε να φωτογραφίζει διάφορα πράγματα που εξυπηρετούσαν τα γραφικά του project.

Σύντομα ωστόσο αισθάνθηκε πως έχει ένα ξεχωριστό ταλέντο στην φωτογραφική τέχνη, γι΄αυτό και παράτησε την επιτυχημένη του πορεία και κυνήγησε το πάθος του. Αρχικά ξεκίνησε ως βοηθός διάσημων φωτογράφων ανά τον κόσμο και σταδιακά έστηνε τα δικά του portfolio. To ταλέντο αναγνωρίστηκε άμεσα από το κορεάτικό Vogue, ο Interview, την Universal Records και πολλούς άλλους. Πλέον είναι περιζήτητος και μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.

Γ.Ο