Το νέο της δίσκο παρουσίασε η Αλεξίου

07.11.2014
Παρουσιάστηκε η νέα δισκογραφική δουλειά της Χαρούλας Αλεξίου στη σκηνή του Gazarte. Η Χαρούλα αφέθηκε στα χέρια δημιουργών της νέας γενιάς.

Με τον τίτλο «Τα όνειρα γίνονται πάλι», μία φράση πολύ γνώριμη, από τους στίχους του «Ένα φιλί», που σιγοτραγουδήσαμε όλο το καλοκαίρι, η νέα πολυαναμενόμενη δισκογραφική δουλειά της Χάρις Αλεξίου παρουσιάστηκε από την ίδια σε μια πολύ όμορφη βραδιά!

Στη σκηνή του Gazarte μαζί με νέους δημιουργούς και συνεργάτες της παρουσίασε τα νέα της κομμάτια η γνωστή ερμηνεύτρια. Ο Νίκος Μωραϊτης, υπογράφει τους στίχους σε όλα τα τραγούδια και ο Rous, ο Στάθης Δρογώσης, ο Βασίλης Γαβριηλίδης και η Ανδριάνα Μπάμπαλη έγραψαν τις μελωδίες. Αυτή είναι μια ομάδα δημιουργών της νέας γενιάς, με τους οποίους η Χάρις συνεργάζεται για πρώτη φορά.

Ανάμεσά τους, και μία δική της δημιουργία, το «Ποιος με αγαπάει ακόμα». Τη διεύθυνση παραγωγής υπογράφει ο Γιώργος Κυβέλλος. Μετά την επιτυχία του «Ένα φιλί», ήρθε το … «Καίω εσένα», ένα τραγούδι σε μουσική Στάθη Δρογώση και στίχους Νίκου Μωραϊτη, που μέσα σε μία εβδομάδα κατάφερε να μας κατακτήσει: πάνω από 40.000 views στο YouTube και στις πρώτες θέσεις των song charts στα itunes.

Ο δίσκος κυκλοφορεί από τη Heaven.