Το «Ο Χρόνος Νικά» με Μιτζέλο - Ασλανίδου έγινε βιντεοκλίπ [vds]

10.12.2014
«Ο Χρόνος Νικά»... αυτό το ξέρουμε από εμπειρία, και το ακούσαμε πολύ όμορφα στους στίχους του καταξιωμένου συνθέτη και σολίστα της κιθάρας, Αντώνη Μιτζέλου, ο οποίος υπογράφει το ατμοσφαιρικό τραγούδι της Μελίνας Ασλανίδου!

Ο Αντώνης Μιτζέλος υπογράφει ένα από τα πιο τρευφερά στο άκουσμα τραγούδια που ακούσαμε μέσα στο 2014 και που αγαπήθηκαν τα μάλα από το ελληνικό κοινό.

Το «Ο Χρόνος Νικά» είναι μία νοσταλγική μπαλάντα, ένα ατμοσφαιρικό τραγούδι, εμπλουτισμένο από τις κιθαριστικές μελωδίες του Αντώνη Μιτζέλου στο οποίο η Μελίνα Ασλανίδου δίνει μία από τις καλύτερες ερμηνείες της καριέρας της.

Το τραγούδι είναι γραμμένο για τις ανάγκες του soundtrack της κινηματογραφικής ταινίας «Κοινός Παρονομαστής» σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια ο οποίος μάλιστα υπογράφει και τους στίχους.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες αυτήν την εβδομάδα, ενώ ήδη έχει αποσπάσει υποψηφιότητες και διακρίσεις σε πολλά φεστιβάλ ανά τον κόσμο. Το «Ο Χρόνος Νικά» αποτελεί ήδη ραδιοφωνικό crossover, και γνωρίζει επιτυχία που ... «νικάει το χρόνο»!!!

Δες το νέο βίντεο για το κομμάτι: