Εγκλημα στο Χώριαν Express!

26.02.2009
Καλοκαίρι του 1905... Διαπράχθηκαν φρικιαστικά εγκλήματα στο Χωριάν Espresso!!!! Ένα ολόκληρο χωριό ερημώθηκε ,το πολυφημισμένο και μοναδικό Hotel 41 Sheets έκλεισε... Ένα ξενοδοχείο που κρύβει πολλά μυστικά. Το εργοστάσιο Espresso έπαψε να αναπαράγει το καφέ... Τι σχέση έχουν όμως όλα αυτά με το θρυλικό τρένο Orient Express;
Καλοκαίρι του 1905... Διαπράχθηκαν φρικιαστικά εγκλήματα στο Χωριάν Espresso!!!! Ένα ολόκληρο χωριό ερημώθηκε ,το πολυφημισμένο και μοναδικό Hotel 41 Sheets έκλεισε... Ένα ξενοδοχείο που κρύβει πολλά μυστικά. Το εργοστάσιο Espresso έπαψε να αναπαράγει το καφέ... Τι σχέση έχουν όμως όλα αυτά με το θρυλικό τρένο Orient Express; Ο Ντετέκτιβ Πουρό για άλλη μια φορά έρχεται να λύσει το μυστήριο του τρένο «as-pesso».

Περίληψη:
Το τρένο as-pesso, είναι το γνωστό σε όλους «Εξπρές του Ταύρου». Ένα μεγάλο μυστήριο κρύβει αυτό το τρένο. Ίσως κάποιο πνεύμα ή συνεχείς δολοφονίες προκαλούν το ντεντέκτιβ Πουρό να εξιχνιάσει το έγκλημα που γίνεται κάθε φορά, που το τρένο περνάει έξω από το ερημικό και στοιχειωμένο 41 Sheets. Ένα ξενοδοχείο που κρύβει πολλά μυστικά. Όμως το ξενοδοχείο ανήκει σε κάποιον Κόμη , που κανένας δεν ξέρει ποιος είναι. Άραγε τι κρύβεται πίσω από το Χωριάν ‘Εσπρέσσο; Γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας κάτοικος; Τι συνέβη και το εγκαταλείψανε;Μετά την τελευταία δολοφονία του γνωστού κινέζου Πολιτικού Μουνάκις, όπου οι εφημερίδες είχαν πρωτοσέλιδα το μυστήριο του τρένου αυτού αλλά και φυσικά υπόνοιες για αμύθητη περιουσία που κρύβεται μέσα στο τρένο.

Ο Ντετέκτιβ Πουρό σκέφτηκε πως αν ακουγόταν ότι το τρένο as-pesso κρύβει περιουσία, κάποιοι εμπλεκόμενοι με την Ιστορία του τρένου αλλά και του Hotel sheets( Σκατά) ,σίγουρα θα έκλειναν μια θέση στο «Εξπρές του Ταύρου», όπως το ονόμαζε και η Αγκάθα Κρίστι.

Ο Σάμιουελ Ούνα Φάτσα, ο Έκτωρ Κούν , Η Μαίρη Σάδισταν , ο Έντουαρντ Μάστερμαν, ο ΣαΪρους Χάνιμπαλ , η Καρολίνα Χάμπαρντ, η Χριστίνα Μαμούθ, ο Ρούντολφ Ελεναϊ και η Χίλαρι Σμίντ έρχονται να λύσουν το μυστήριο του τρένου.

Στο πλαίσιο του Art Street Festival όπου ξεκίνησε τον Οκτώβριο με μεγάλη επιτυχία, συνεχίζει με καινούριο θεατρικό έργο. Μια πρωτότυπη ανατρεπτική κωμωδία βασισμένη στο βραβευμένο «Murder on the Orient Express» της Αγκάθα Κρίστι.

Κείμενο - Σκηνοθεσία:
Μεράβογλου Έφη.
Η Μιράντα Κοροβίλα, ο Χρήστος Καπενής, η Αθηνά Πρυνεντύ, ο Χρήστος Γιακουμής και η Έφη Μεράβογλου ερμηνεύουν 10 ρόλους διαφορετικούς διαμορφώνοντας τον χώρο του bar theatre σε τρένο...



Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο στις 10μ.μ. στο 41street στον Υμηττό. Αμισσού & Ανδρέα Λεντάκη 41(πρώην θράκης). Tηλ 2107620254

Η παράσταση έχει διάρκεια 1 ώρα και 40 λεπτά, είσοδος 12 ευρώ.

Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας με θέμα το τρένο. Οι φωτογραφίες θα εναλλάσονται. Ακολουθεί μεταμεσονύχτια προβολή βίντεο με θέμα το τρένο διάρκεις 1 ώρα και 30 λεπτά.