Το 8ο Meet Market στην Τεχνόπολη

14.05.2009
Το 8ο Meet Market, η μηνιαία έκθεση δημιουργιών στην Αθήνα, που έκανε την εμφάνιση της στα τέλη του 2007 στα πρότυπα των ανοικτών αγορών που λειτουργούν στις ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις, αποτελώντας παράλληλα μια συνολική εμπειρία διασκέδασης πραγματοποιείται με την υποστήριξη της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στις 30 και 31 Μαΐου 2009.
Το 8ο Meet Market, η μηνιαία έκθεση δημιουργιών στην Αθήνα, που έκανε την εμφάνιση της στα τέλη του 2007 στα πρότυπα των ανοικτών αγορών που λειτουργούν στις ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις, αποτελώντας παράλληλα μια συνολική εμπειρία διασκέδασης πραγματοποιείται με την υποστήριξη της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στις 30 και 31 Μαΐου 2009 (αίθουσα «Κωνσταντίνος Καβάφης», Πειραιώς 100, Γκάζι).

Διοργανώνεται από την ομώνυμη μη κερδοσκοπική πολιτιστική κολεκτίβα καλλιτεχνών, στην οποία συμμετέχουν Έλληνες και ξένοι νέοι σχεδιαστές, χειροτεχνίτες, συλλέκτες, DJs και ανεξάρτητοι επαγγελματίες.

Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν σε προσιτές τιμές ρούχα (vintage και νέα), κοσμήματα, αξεσουάρ, οργανικά καλλυντικά προϊόντα, βιβλία, φωτογραφίες, πίνακες ζωγραφικής και αφίσες γραφιστικής, έργα ανακυκλώσιμης τέχνης, διακοσμητικά αντικείμενα κλπ, ενώ έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια και να διασκεδάσουν απολαμβάνοντας μουσική, μασάζ και φαγητό.

Διαφημιστικά φυλλάδια της εκδήλωσης βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πόλης. Ακολουθώντας τις οδηγίες, οι επισκέπτες μπορούν να φέρουν το φυλλάδιο μαζί τους για να λάβουν μέρος στα παιχνίδια με έπαθλο διάφορα δώρα.

Ώρες λειτουργίας: 15.00-23.00
Είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες στην ιστοσελίδα: http://www.myspace.com/themeetmarket_athens