Cavo tagoo: Γαστρονομική απόβαση στη Μύκονο

10.08.2009
Νέοι γευστικοί δρόμοι ανοίγονται στη Μύκονο, καθώς σεφ διεθνούς κύρους επανδρώνουν το νέο εστιατόριο του βραβευμένου ξενοδοχείου «Cavo Tagoo»!!

Η κοσμοπολίτικη αύρα της Μυκόνου συντονίζεται με το βραβευμένο ξενοδοχείο «Cavo Tagoo» και το ανανεωμένο εστιατόριό του που ανέλαβε ο Απόστολος Τραστέλης, ο ιδιοκτήτης της Σπονδής, του μοναδικού εστιατόριου στην Ελλάδα βραβευμένου με δύο αστέρια Michelin.

Γκουρμέ γευστικούς δρόμους με ασιατικό προσανατολισμό αλλά και μεσογειακό με ιταλικό touch υπόσχεται η κουζίνα του. Τα βασιλικά καβουροπόδαρα με σος από λεμόνι Yuzu και τρούφα αποκαλύπτουν το μεγαλείο της απλότητας που ξεδιπλώνεται από την εξαιρετική πρώτη ύλη και την τεχνική του σεφ. Το ευωδιαστό λεμόνι ισορροπεί όμορφα με τη δύναμη της τρούφας που δίνει τον τόνο στο βασιλικό καβούρι.

Τα μοδάτα Fusion Japanese γευστικά πιάτα του μενού από τον σεφ Γκάρεθ Ντριου του λονδρέζικου Buddha Bar σε βάζουν στο πνεύμα της απόλαυσης. Το ίδιο και οι μεσογειακές προτάσεις του βραβευμένου Ιταλού σεφ Τζιανλούκα Γκουγκλιέμι όπως τα σπιτικά ταλιολίνι με ωμά κυδώνια και το ριζότο με κολοκύθι, παρμεζάνα και σάλτσα καλοκαιρινής τρούφας. Περιβάλλον συγκρατημένης πολυτέλειας που παίζει στις αποχρώσεις του λευκού και ενισχύεται από τις γαλάζιες πινελιές της πισίνας.

Θέα μοναδική στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.
CAVO TAGOO Μύκονος, τηλ. 22890 23692-5