Summer City Stories: Η Αθήνα ακόμα εμπνέει

15.09.2009
Ένας νέος κύκλος ανοίγει και διαγράφεται και πάλι στην πόλη... αυτή τη φορά με άρωμα καλοκαιριού.
Ένας νέος κύκλος ανοίγει και διαγράφεται και πάλι στην πόλη... αυτή τη φορά με άρωμα καλοκαιριού.
Το City Stories έγινε θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και με καλοκαιρινή διάθεση μας, συστήνεται με το όνομα, Summer City Stories.

Εννέα διαφορετικές δημιουργικές προσεγγίσεις, μέσα από τις οποίες αναδεικνύεται η όμορφη πλευρά της καθημερινότητας, στην πόλη.
Επτά φωτογράφοι και δύο κομιξάδες περιπλανιόνται στην καλοκαιρινή Αθήνα και δημιουργούν, για την πόλη που εξακολουθεί και εμπνέει.
Έξι café παίρνουν άτυπα το ρόλο gallery, όπου φιλοξενούν τα έργα των καλλιτεχνών. Κάθε καλλιτέχνης σε προκαθορισμένη ημερομηνία παρουσιάζει τα έργα του στο κοινό. Ένα έργο, που θα επιλέξει ο κάθε δημιουργός, θα εκτυπωθεί σε αριθμημένα και ενυπόγραφα αντίτυπα, που θα δοθεί στους παρευρισκόμενους κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.

Οι παρουσιάσεις θα γίνουν σε χρονική περίοδο έξι εβδομάδων, με τη μορφή event, κυλιόμενα κάθε Τρίτη και με ημερομηνία έναρξης, την Τρίτη 15/09/2009 στο Εν Δελφοίς, 22/09 στο Polis, 27/09 στο Magaze, 06/10 στο Nixon, 13/10 στη Μυροβόλο και 20/10 στο Χρώμα Χρώμα? πάντα στις 21.00.

Ο κύκλος των παρουσιάσεων θα κλείσει με μία τριήμερη Έκθεση, που θα συγκεντρώσει όλα τα έργα των καλλιτεχνών, στον Πολιτιστικό Κέντρο «ΜΕΛΙΝΑ».

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 02/11, ώρα 20.00 και θα ολοκληρωθούν με ένα μεγάλο party.

Για περισσότερες πληροφορίες www.citystories.gr