Καστ του Glee: το τελευταίο αντίο στον Κόρι Μόντεϊθ

26.07.2013
Δύο εβδομάδες μετά τον ξαφνικό χαμό του νεαρού ηθοποιού, οι συμπρωταγωνιστές του τον αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο.

Ο Κόρι Μόντεϊθ (Cory Monteith), ο οποίος βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση ναρκωτικών και αλκοόλ στις 13 Ιουλίου, έγινε διάσημος μέσα από τον ρόλο του "Φιν" στη μουσικοχορευτική τηλεοπτική σειρά "Glee".

Χθες, όπως έγινε γνωστό, όλο το καστ του σόου μαζεύτηκε στα στούντιο της Παραμάουντ στο Λος Άντζελες, όπου γίνονται τα γυρίσματα, με σκοπό να τιμήσουν τον φίλο τους που έφυγε με ιστορίες και αναμνήσεις από την κοινή τους ζωή.

Διοργανωτές αυτού του άτυπου μνημόσυνου ήταν ο Ράιαν Μέρφι (Ryan Murphy) και η Λία Μισέλ (Lea Michele), σύντροφος του Κόρι, τόσο εντός, όσο και εκτός οθόνης.

"Σήμερα, ο Ράιαν Μέρφι και η Λία Μισέλ συγκέντρωσαν το καστ, το συνεργείο και τους παραγωγούς του Glee, μαζί με συναδέλφους από το δίκτυο και το στούντιο, για να μοιραστούν αναμνήσεις και μουσική σε μια συγκινητική γιορτή για τη ζωή του Κόρι Μόντεϊθ", αποκάλυψε με δήλωσή του ένας από τους παραγωγούς της 20th Century Fox Television, ευχαριστώντας ταυτόχρονα όλο το κοινό για την αγάπη που συνεχίζει να στέλνει αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Στο μεταξύ, όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα λίγο πριν πεθάνει, ο 31χρονος Κόρι ετοίμαζε μια έκπληξη για τα γενέθλια της αγαπημένης του –που είναι στις 27 Αυγούστου ενώ λέγεται ως το ζευγάρι σκόπευε σύντομα να συγκατοικήσει.

Πάντως, η ίδια η Λία δεν έχει μιλήσει δημόσια για την απώλειά της, εκτός από την παράκληση της πρώτης μέρας "για σεβασμό στην ανάγκη της για ηρεμία και ιδιωτικό χρόνο αυτή τη δύσκολη στιγμή".

Στο βίντεο που ακολουθεί ας θυμηθούμε μια μουσική στιγμή του Glee, όπου ο Κόρεϊ "Φιν" αντιμετωπίζει επι σκηνής τον δάσκαλό τους, Μάθιου Μόρισαον (Matthew Morrison) "Γουιλ Σούστερ".

Ζ. Κ