Ρόμπιν Ράιτ: ρεζιλίκι με το ασυγκράτητο... στήθος

13.01.2014
Βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα η διάσημη ηθοποιός, όμως το άκομψο ατύχημα όταν ανέβηκε στη σκηνή δεν το γλίτωσε.

Την πρώτη της επίσημη εμφάνιση με τον φρέσκο αρραβωνιαστικό της, Μπεν Φοστερ (Ben Foster) έκανε στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών η Ρόμπιν Ράιτ (Robin Wright) και εντυπωσίασε με την εφαρμοστή και άκρως σέξι χρυσή Reem Acra τουαλέτα της. Λίγο αργότερα όμως, λίγο έλειψε να έχουμε και αποκαλυπτήρια επί σκηνής.

Η 48χρονη πρώην σύζυγος του Σον Πεν (Sean Penn) κέρδισε το βραβείο της Καλύτερης Ηθοποιού σε τηλεοπτική σειρά για την ερμηνεία της στο σίριαλ "House of Cards" και όταν ανέβηκε να το παραλάβει μάλλον ξέχασε την "ιδιαιτερότητα" του αποκαλυπτικού φορέματός της και λίγο έλειψε να την… πατήσει.

Δεν περίμενε να κερδίσει, το ομολόγησε η Ρόμπιν, και δεν είχε ετοιμάσει λόγο. Τα έχασε όμως τόσο που άρχισε να κουνά τα χέρια της χωρίς να σκέφτεται ότι δεν φορούσε σουτιέν και το μόνο που συγκρατούσε το στήθος της ήταν οι ειδικές αυτοκόλλητες λωρίδες στο επίμαχο σημείο. Που φυσικά δεν πρέπει να φαίνονται. Έλα όμως που από το πολύ το κούνα κούνα, φάνηκαν. Δείτε και μόνοι στο βίντεο που ακολουθεί.

Η Ρόμπιν δεν το κατάλαβε εκείνη τη στιγμή και ίσως να μην την ένοιαξε και πολύ όταν το πήρε χαμπάρι αργότερα, όμως η στιγμή απαθανατίστηκε.

Πάντως, με μια Χρυσή Σφαίρα και τον 33χρονο αρραβωνιαστικό της στο σπίτι η Ρόμπιν Ράιτ, δεν θα πρέπει να τα έβαψε και μαύρα για το εν λόγω ατύχημα…

Για να δεις τις καλοντυμένες διάσημες της λαμπερής εκδήλωσης, κάνε κλικ εδώ.