Τάμτα: Γιατί η κόρη της την παρακαλούσε γονατιστή;

16.02.2015
Η Τάμτα σπάνια μιλάει για την κόρη της και πιο σπάνια (έως καθόλου θα λέγαμε) την εκθέτει στα φώτα της δημοσιότητας.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια της νεολαίας δίνει μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων μιλά για την 19χρονη Άνι. Η Τάμτα που τη χωρίζουν μόλις 14 χρόνια από την κόρη της, παραδέχεται ότι η Άνι έχει το ρόλο της υπερπροστατευτικής και είναι ιδιαίτερα αγχώδης μαζί της.

«Από πολύ νωρίς η Άνι ήταν υπερπροστατευτική μαζί μου και είχε περισσότερο άγχος από εμένα για όλα, ενώ εγώ είμαι πιο cool γενικά, είναι ο τρόπος που διαχειρίζομαι τα πράγματα» δηλώνει αρχικά.

Και μεταξύ άλλων αποκαλύπτει ένα περιστατικό για του λόγου το αληθές: «Πέρσι που είχε πέσει ένα αεροπλάνο κι εγώ εκείνο το διάστημα ταξίδευα συχνά στην πατρίδα μου, η μικρή είχε πέσει μέχρι και στα γόνατά μου, παρακαλώντας με να μην κάνω μακρινά αεροπορικά ταξίδια. Πρόσφατα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “Μαμά, δεν θέλω να γεράσεις” και προσπαθούσα να της εξηγήσω πως έχουμε πολύ μικρή διαφορά μεταξύ μας. Παλαιότερα είχαμε περάσαμε το στάδιο που με ρωτούσε πού είμαι, με ποιον βγαίνω, τι ώρα θα γυρίσω. Ξέρω πως το έκανε από το άγχος της και όχι γιατί ήθελε να με ελέγχει. Νομίζω πως όλο αυτό το άγχος τής το προκάλεσε το γεγονός πως μέχρι την ηλικία των 8 η Άνι είχε μια φυσιολογική μαμά, που την πήγαινε σχολείο, της μαγείρευε και ξαφνικά η μαμά της άρχισε να ντύνεται αλλιώς, να βάφεται, να λείπει περισσότερο, κάτι που δεν ήταν οικείο στη μικρή».

Όσο για το λόγο που δεν την έχουμε δει σχεδόν ποτέ με την κόρη της σε δημόσιες εμφανίσεις, εξηγεί: «Η κόρη μου δεν γεννήθηκε από μια γνωστή στο ευρύ κοινό μαμά, στην πορεία έγινα αναγνωρίσιμη. Μάλιστα, στην αρχή ήταν ένα σοκ για εκείνη και έπρεπε να το κατανοήσει. Τώρα το έχουμε ξεπεράσει κάπως, αλλά εξακολουθεί να έχει άγχος για μένα και η έκθεση δεν της αρέσει»