Η Νορθ βαφτίστηκε, ο Κάνιε έκανε τη βουτιά!

14.04.2015
Στα ιεροσόλυμα αποφάσισαν να βαφτίσουν την κουρούλα τους Νορθ, η Κιμ Καρντασιαν και ο ράπερ σύζυγός της Κάνιε Γουεστ.

Το 22 μηνών μωράκι βαφτήστηκε στον καθεδρικό ναό του St James, που χρονολογείται από τον 12ο αιώνα στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ, στην ιστορική αρμενική συνοικία.

"Ήξεραν πως είναι κοντά στην Αρμενία και ήταν πάντα όνειρο της Κιμ να επισκεφτεί την Ιερουσαλήμ.Υπάρχει μια αρμενικη συνοικία εκεί κι έτσι αποφάσισαν να κάνουν τη βάφτιση σε αυτή την παλιά όμορφη εκκλησία. Ήταν επικά. Τόσο όμορφα" δήλωσε πηγή επιβεβαιώνοντας τη βάφτιση της μικρούλας Νορθ, τη Δευτέρα.

Η Κιμ και η Κλόε βρίσκονταν τις προηγούμενες ημέρες στην Ιορδανία, μαζί τους κι ο Κάνιε, που στα πλαίσια συναυλίας που έδωσε στο Ερεβάν, τη γνωστή πόλη της Αρμενίας, ενώ τρραγουδούσε το κομμάτι του "Good Life" πήδηξε μέσα σε μια λίμνη, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Τον τραγουδιστή ακουλούθησαν κι οι θαυμαστές του - κάποιοι από αυτούς βούτηξαν επίσης μέσα στη λίμνη - ενώ όπως ήταν φυσικό το νερό βραχυκύκλωσε τα συστήματα και το μικρόφωνο σταμάτησε να λειτουργεί.

Και μπορεί οι διοργανωτές της συναυλίας να πονοκεφάλιασαν προσπαθώντας να βρουν λύση αλλά η Κιμ κατενθουσιάστηκε και δε δίστασε να μας ενημερώσει μέσω social media για τα κατορθώματα του αντρούλη της.

"Τρελή νύχτα. Ο Κάνιε με ξύπνησε και μου είπε πως θα δώσει δωρεάν συναυλία στο Ερεβάν! Παμε.. Χιλιάδες άνθρωποι ήταν εκεί. Ο Κάνιε πήδηξε στη «Λίμνη των Κύκνων» για να είναι πιο κοντά στο πλήθος και πολλοί τον ακολούθησαν μέσα. Μία συναρπαστική τρελή νύχτα. Είμαι πολύ χαρούμενη που ρόκαρα με όλους στην Αρμενία την τελευταία μας νύχτα εδώ" γράφει η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας του "βρεγμένου Κάνιε που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram.

Εκτός από τις... ροκιές, στην Αρμενία η Κιμ κι η αδελφή της Κλοε συμμετείχαν και σε άλλες δραστηριότητες... υψηλού προφίλ.

Οι αδελφές συναντήθηκαν με τον Αρμένιο Πρωθυπουργό Hovik Abrahamyan και επισκέφτηκαν το Μνημείο Γενοκτονίας των Αρμενίων στο Ερεβάν την περασμένη Παρασκευή.

Το γραφείο του Πρωθυπουργού Abrahamyan εξέδωσε μάλιστα δήλωση σύμφωνα με την οποία η Κιμ και Κλοε χρίζονται ως ανεπίσημες πρέσβειρες της αρμενικής ιστορίας.

"Ο πρωθυπουργός χαιρέτισε τη συμβολή της οικογένειας Kardashian στην υπόθεση της διεθνούς αναγνώρισης και καταδίκης της γενοκτονίας των Αρμενίων, αναδεικνύοντας τη σπουδαιότητα της επίσκεψης στην πορεία προς την εκατονταετηρίδα της γενοκτονίας" αναφέρεται μεταξύ άλλων.