Η Ζιζέλ αποκαλύπτει τον φοβερό λόγο για τον οποίο εγκαταλείπει το μόντελινγκ

14.04.2015
Το πιο διάσημο μοντέλο παγκοσμίως, χωρίς καμία αμφιβολία! Έχει συνεργαστεί με όλους τους σχεδιαστές και οίκους μόδας, έχει περπατήσει χιλιόμετρα και χιλιόμετρα στις πασαρέλες του κόσμου και το πρόσωπό της έχει φιγουράρει σε αμέτρητα εξώφυλλα περιοδικών.

Η Ζιζέλ στο απόγειο της καριέρας της αποφάσισε να «κρεμάσει» τα δωδεκάποντα και να αποσυρθεί και σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εφημερίδα του Σάο Πάολο, μάς εξήγησε το λόγο.

«Αυτόματα το σώμα μου μου λέει αν αυτό που κάνω αξίζει τον κόπο. Τώρα το σώμα μου μού ζήτησε να σταματήσω» δήλωσε με αυταπάρνηση και αυτογνωσία η 34χρονη καλλονή Ζιζέλ Μπούντχεν, δείχνοντας ότι έχει κάνει ...δουλίτσα και στην προσωπικότητά της, όχι μόνο στην εικόνα της. Η απόφασή της είναι να αφιερωθεί στα παιδιά και το σύζυγό της και να κάνει επιλεκτικές δουλειές εκτός πασαρέλας!

Η ίδια μάλιστα υπογράμμισε το γεγονός ότι αισθάνεται τυχερή που έχει τα χρήματα να ... μπορεί να αποσυρθεί, όπως επιθυμεί. Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, το 2014 η Ζιζέλ είχε απολαβές ύψους 47 εκατομμυρίων δολαρίων.