Ο Ελληνας νομικός που σαρώνει στις πασαρέλες του κόσμου [photos]

14.04.2015
Ο 29χρονος σήμερα πανέμορφος Τάσος σαρώνει στις διεθνείς πασαρέλες και από πολλούς θεωρείται ως το απόλυτο… αρσενικό.

Το όνειρο του ήταν να γίνει δικηγόρος. Και σχεδόν τα… κατάφερε. Ο κούκλος Τάσος Ρεπάκης μπήκε στο Πολιτικό Τμήμα της Νομικής Αθήνας και πήρε το πτυχίο του. Όταν ωστόσο σπούδαζε στο Λονδίνο, εκμεταλλεύτηκε τα φυσικά του χαρίσματα και έβγαζε τα προς το ζην δουλεύοντας ως μοντέλο.

Ο 29χρονος σήμερα πανέμορφος Τάσος σαρώνει στις διεθνείς πασαρέλες και από πολλούς θεωρείται ως το απόλυτο… αρσενικό.

Το γνωστό μοντέλο έδωσε μία συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και σ΄αυτήν μάθαμε πως γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά μεγάλωσε στην Καβάλα. Έχει τέσσερα ετεροθαλή αδέλφια από τον πρώτο γάμο της μητέρας του και τον πρώτο γάμο του πατέρα του. Ηθελε να ασχοληθεί με τη νομική επιστήμη όχι μόνο γιατί ο πατέρας του είναι δικηγόρος, αλλά και γιατί θεωρεί πως κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του εκφράζονται καλύτερα μέσα από τη δικηγορία.

Πώς προέκυψε το modeling; Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά: «To modeling ήρθε όταν ήμουν στο Λονδίνο. Το πρώτο έτος των σπουδών μου εκεί είχαμε μια οικογενειακή ατυχία. Αρρώστησε ο πατέρας μου, γεγονός που καθιστούσε απαραίτητη και τη δική μου συμβολή με κάποιο τρόπο στα έξοδά μου που ήταν πάρα πολλά. Έτσι παράλληλα με το πανεπιστήμιο, ξεκίνησα να δουλεύω στα Harrods ως πωλητής στα αρώματα. Εκεί κατάλαβα ότι λόγω της εξωτερικής μου εμφάνισης έκανα εύκολα περισσότερες πωλήσεις από τους συναδέλφους μου και κυρίως στις γυναίκες. Μάλιστα αυτές που προέρχονταν από αραβικές χώρες με έβλεπαν ως κάτι εξωτικό και ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί μου. Την ίδια εποχή και παρά το γεγονός πως πληρωνόμουν πάρα πολύ καλά, έψαχνα να βρω κάποιες άλλες επαγγελματικές διεξόδους που θα μου επέτρεπαν να παρακολουθώ τα μαθήματά μου απερίσπαστος».