Σπίαρς: Δε φαντάζεσαι τι δουλειά θα ήθελε να κάνει για τον Πιτ!

10.10.2015
Μεγάλη θαυμάστρια του Μπραντ δηλώνει η Μπρίτνεϊ η οποία δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι άνετα θα έμπαινε στη δούλεψή του.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) έδωσε πριν από λίγο καιρό μια συνέντευξη στο Good Morning Britain, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε την καριέρα που θα ήθελε να έχει εναλλακτικά. Και, προς μεγάλη μας έκπληξη, η επιλογή της αφορά αμεσότατα τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και την οικογένειά του.

"Έχω γνωρίσει τον Μπραντ Πιτ μια φορά και θα ήθελα να γνωρίσω και την οικογενειά του. Και θα ήθελα να γίνω και νταντά τους. Μου κάνει πολύ κέφι", εξομολογήθηκε η 33χρονη ποπ σταρ προκαλώντας πραγματικά μεγάλη έκπληξη.

Το φαντάζεσαι; Η Μπρίτνεϊ νταντά των έξι παιδιών του 50χρονου Μπραντ και της 40χρονης Αντζελίνας του; 13 χρονών ο Μάντοξ, 10 ο Παξ, 9 η Ζαχάρα, 8 η Σιλό και 6 ο Νοκ και η Βιβιέν, για την ιστορία.

Αν πάντως δεν μπορούσε να κάνει ούτε αυτό, η Σπίαρς, θα έκανε κάτι σχετικό με παιδιά, χωρίς αμφιβολία. Το ξεκαθαρίζει.

Για την ιστορία, το κολάζ στην αρχή του θέματος είναι από τη γνωριμία των δύο σταρ αλλά και από πλακίτσες που έκανε παλιότερα η Μπρίτνεϊ με φίλους. Γιατί όπως και να το κάνουμε, όσο σιάσημη κι είναι... παραμένει γυναίκα!