Αγνώριστη η Κέιτ Γουίνσλετ -Πιο αδύνατη και σέξι από ποτέ [photos]

01.10.2015
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ήταν ακέναθεν αυτό που λέμε... "πιανούμενη" με ένα σκαρί "μασίφ". Και τρελό καμάρι οι καμπύλες της ανέκαθεν. Να όμως που τώρα έχασε μερικά περιττά κιλάκια και δείχνει απίθανη.

Με αφορμή τη συμπλήρωση της τέταρτης δεκαετίας ζωής της, στις 5 Οκτωβρίου, η Κέιτ Γουίνσλετ (Kate Winslet) ποζάρει για τη Wall Street Journal και εντυπωσιάζει με το πόσο έχει αλλάξει στην όψη, αλλά και στο σώμα.

Κομψή και αρχοντική, όπως πάντα, η Κέιτ ποζάρει με μαζεμένα μαλλιά και χάρη στον φακό, ενω στη συνέντευξη που παραχωρεί στο περιοδικό δεν διστάζει να παραδεχτεί πως οι δυο αποτυχημένοι γάμοι που έχει στο ενεργητικό της δεν ήταν καθόλου εύκολο να αντιμετωπιστούν και "σίγουρα δεν ήταν κάτι που σχεδίασε".

Σήμερα η Γουίνσλετ είναι ευτυχισμένα παντρεμένη με τον τρίτο της σύζυγο, Νεντ Ρόκενρολ, με τον οποίο έχουν μαζί έναν γιο, τον Μπέαρ ενώ εκείνη έχει ακόμη δυο παιδιά απο τους δυο προηγούμενους γάμους της, τη Μία από τον πρώτο της γάμο με τον σκηνοθέτη Τζιμ Τρίπλχορν και τον Τζο από τον Σαμ Μέντεζ.