Συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά το κοινωνικό πρόγραμμα Ευχοστολίδια

18.12.2015
Η ΟΠΑΠ για ακόμη μία φορά, χαρίζει χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, υλοποιώντας για δεύτερη συνεχή χρονιά το Κοινωνικό Πρόγραμμα «Ευχοστολίδια». Στόχος της εταιρείας είναι πάνω από τρείς χιλιάδες παιδικές ευχές να γίνουν πραγματικότητα ενώ με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα υλοποιήσει έργα υποδομής σε Σωματεία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», με στόχο να προσφέρει ένα καλύτερο αύριο στους μικρούς μας φίλους. Τα παιδιά της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» έχουν αποτυπώσει σε ζωγραφιές το δώρο που θέλουν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα, γράφοντας παράλληλα και τη δική τους Χριστουγεννιάτικη ευχή. Οι ευχές αυτές παρουσιάζονται από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου στα εμπορικά κέντρα The Mall Athens, Athens Metro Mall και Mediterranean Cosmos στην Θεσσαλονίκη. Ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει ενεργά, κάνοντας τις ευχές των παιδιών πραγματικότητα επιλέγοντας μία παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλει να εκπληρώσει αυτά τα Χριστούγεννα. Στο Athens Metro Mall όπου εγκαινιάστηκε μία από τις 3 Χριστουγεννιάτικες Εκθέσεις ζωγραφικής, έδωσαν το παρόν πλήθος κόσμου ο οποίος αγκάλιασε αυτή τη πρωτοβουλία. Με την παράδοση του δώρου, στην Χριστουγεννιάτικη Έκθεση της ΟΠΑΠ σε κάθε εμπορικό κέντρο, οι επισκέπτες θα λαμβάνουν ένα αναμνηστικό δώρο για να θυμούνται πάντα τη σημαντική αυτή προσφορά προς τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη. Η ΟΠΑΠ έχει θέσει ως στόχο την εκπλήρωση πάνω από 3.000 παιδικών ευχών, ενώ θα ξεκινήσει άμεσα την υλοποίηση έργων υποδομής τα οποία αφορούν κατασκευαστικές και επισκευαστικές εργασίες καθώς και εργασίες συντήρησης, προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού και εκσυγχρονισμός υπηρεσιών σε σωματεία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Η ΟΠΑΠ για ακόμη μία φορά, χαρίζει χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, υλοποιώντας για δεύτερη συνεχή χρονιά το Κοινωνικό Πρόγραμμα «Ευχοστολίδια». Στόχος της εταιρείας είναι πάνω από τρείς χιλιάδες παιδικές ευχές να γίνουν πραγματικότητα ενώ με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα υλοποιήσει έργα υποδομής σε Σωματεία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», με στόχο να προσφέρει ένα καλύτερο αύριο στους μικρούς μας φίλους.

Τα παιδιά της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» έχουν αποτυπώσει σε ζωγραφιές το δώρο που θέλουν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα, γράφοντας παράλληλα και τη δική τους Χριστουγεννιάτικη ευχή. Οι ευχές αυτές παρουσιάζονται από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου στα εμπορικά κέντρα The Mall Athens, Athens Metro Mall και Mediterranean Cosmos στην Θεσσαλονίκη. Ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει ενεργά, κάνοντας τις ευχές των παιδιών πραγματικότητα επιλέγοντας μία παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλει να εκπληρώσει αυτά τα Χριστούγεννα.

Στο Athens Metro Mall όπου εγκαινιάστηκε μία από τις 3 Χριστουγεννιάτικες Εκθέσεις ζωγραφικής, έδωσαν το παρόν πλήθος κόσμου ο οποίος αγκάλιασε αυτή τη πρωτοβουλία.

Με την παράδοση του δώρου, στην Χριστουγεννιάτικη Έκθεση της ΟΠΑΠ σε κάθε εμπορικό κέντρο, οι επισκέπτες θα λαμβάνουν ένα αναμνηστικό δώρο για να θυμούνται πάντα τη σημαντική αυτή προσφορά προς τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη.

Η ΟΠΑΠ έχει θέσει ως στόχο την εκπλήρωση πάνω από 3.000 παιδικών ευχών, ενώ θα ξεκινήσει άμεσα την υλοποίηση έργων υποδομής τα οποία αφορούν κατασκευαστικές και επισκευαστικές εργασίες καθώς και εργασίες συντήρησης, προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού και εκσυγχρονισμός υπηρεσιών σε σωματεία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».