Χρυσή κληρονόμος ορυχείων το πιο κακομαθημένο κορίτσι του Instagram [photos]

19.12.2015
Αυτό είναι το πιο κακομαθημένο κορίτσι στο Instagram και κάθε μήνα ξοδεύει 20 χιλιάδες ευρώ σε ψώνια - υπεύθυνος για τους λογαριασμούς είναι ο μεγιστάνας ορυχείων μπαμπάς της.

Η 20χρονη Λάνα Σκολάρο (Lana Scholaro) είναι κληρονόμος πολυ-εκατομμυριούχου μεγιστάνα των ορυχείων και δεν διστάζει να ξοδεύει κάθε μήνα σε πολυτελή υποδήματα, τσάντες και ρούχα, όσα ένας μέσος Έλληνας κερδίζει το χρόνο!

Η Αιγόκερως Λάνα δεν έχει δουλέψει ούτε μια μέρα στη ζωή της, αποκαλεί τον εαυτό της ‘The Other God’ (ο άλλος θεός), έχει περισσότερους φίλους στα social media από την Πάρις Χίλτον και τo 2012 μαγικά μεγάλωσε 2-3 νούμερα το στήθος της.

Η Daily Mail τής έκανε ολόκληρο αφιέρωμα για την επίδειξη της σπάταλης ζωής της στο Instagram, όπως επίσης το Channel 4 υπό τον τίτλο «Rich Kids Of Instagram». Η Λάνα δημιούργησε μεγάλο σκάνδαλο το 2013 όταν φωτογραφήθηκε με τον παντρεμένο τραγουδιστή Robin Thicke, ο οποίος είχε το χέρι του στα οπίσθιά της - κάτι που απεικονίστηκε χωρίς να το γνωρίζουν πίσω στον καθρέπτη της φωτογραφίας.