Πώς είναι σήμερα όλοι οι «Άγγελοι του Τσάρλι» [photos]

19.12.2015
Οι «Άγγελοι του Τσάρλι» ήταν μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες της δεκαετίας του '70 παγκοσμίως και μαζί με τη Wonder Woman έστρωσαν το έδαφος για να ακολουθήσουν και άλλες σειρές με δυναμικές γυναίκες ως πρωταγωνίστριες.

Οι τηλεθεάσεις χτυπούσαν κόκκινο για τη μεγαλύτερη διάρκεια της σειράς, η οποία κράτησε για πέντε τηλεοπτικές σεζόν. Το 2000 είδαμε στο σινεμά τους νέους "Άγγελους του Τσάρλι" και χάρη στη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η ταινία στο box office ακολούθησε το 2003 και δεύτερο μέρος, το οποίο όμως μάλλον δεν τα πήγε και τόσο καλά.

Το φθινόπωρο έγινε γνωστό ότι ετοιμάζεται και νέα ταινία "Άγγελοι του Τσάρλι" με καινουριες πρωταγωνίστριες, καθώς οι υπεύθυνοι του στούντιο παραγωγής πιστεύουν στη δυναμική του franchise. Ωστόσο, προς το παρόν είναι άγνωστο πότε θα είναι έτοιμη η ταινία.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να δεις όλους τους "Αγγέλους", ενώ να σημειώσουμε πως η Φάρα Φόσετ "έφυγε" από τη ζωή το 2009, αλλά δε θα μπορούσε να λείπει αφού μάλλον είναι η πιο γνωστή από όλες τις πρωταγωνίστριες της παλιάς φρουράς.