Ξαφνιάζει η Αραβανή: "Θα μπορούσα να είμαι μ' έναν άνδρα των 700 ευρώ"

25.01.2016
Σύντομα θα τη δούμε στα backstage του πολυαναμενόμενου X- Factor, γι αυτό λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα έδωσε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης! Ο λόγος για την Ευαγγελία Αραβανή που δήλωσε στην εφημερίδα Αγορά πως απολαμβάνει την ελευθερία μετά τον πρόσφατο χωρισμό της με τον Γιώργο Μελισσανίδη, ενώ απάντησε και για το αν υπάρχει συνταγή προς τους άνδρες ώστε να την κερδίσουν.

«Σίγουρα δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα, δεν υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και στάνταρ που πρέπει να έχει ένας άνδρας. Έχει να κάνει με τον τρόπο θα σε προσεγγίσει ο άλλος, αν και μεταξύ μας οι άνδρας γενικά δεν σε προσεγγίζουν εύκολα…» ανέφερε.

Δε δίστασε όμως και να απαντήσει και για το αν θα μπορούσε μπορούσε να είναι με έναν άνδρα που παίρνει μισθό 700 ευρώ; «Ναι θα μπορούσα, γιατί δουλεύω, βγάζω τα δικά μου λεφτά και δεν έχω ανάγκη κανέναν πλούσιο άνδρα για να με συντηρεί οικονομικά. Άσε που αν καθόμουν όλη μέρα στο σπίτι θα τρελαινόμουν. Το θέμα πάντως είναι πως ασχέτως αν βγάζει 700 ευρώ ή 7.000 ευρώ τον μήνα, να ξέρει να συμπεριφερθεί σωστά στη γυναίκα που έχει δίπλα του», είπε χαρακτηριστικά.