Πάμελα Άντερσον: Ξανά ολόγυμνη, αλλά... αγνώριστη αυτή τη φορά [photos]

26.02.2016
Ακόμη μία προκλητική φωτογράφηση για τη διάσημη σεξοβόμβα, η οποία όμως απαρνήθηκε τα... χρυσά μαλλιά της για λίγο. Και τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Πάμελα Άντερσον ποζάρει όπως τη γέννησε η μανούλα της, όμως αυτό που μας ξαφνιάζει -εκτός από κορμί της που μοιάζει νεαρού κοριτσιού- είναι το μαύρο μαλλί της.

Η προκλητική φωτογράφηση έγινε με σκοπό την προώθηση της νέας σειράς "vegan" παπουτσιών της, για τη δημιουργία των οποίων δεν χρησιμοποιήθηκε κανένα υλικό προερχόμενο από ζώο, και φιλοξενείται στο περιοδικό "Paper".

Ρετρό η φωτογράφηση και η Πάμελα ποζάρει προωθώντας τα δικαιώματα των ζωων. Ρετρό και τα παπούτσια που φορά και εμπνεύστηκε η ίδια σε συνεργασία με την Γαλλίδα σχεδιάστρια Amelie Pichard.

"Ο vegan τρόπος ζωής και η συμπόνια είναι σέξι", εξήγησε η 48χρονη πρώην σταρ του Baywatch στο περιοδικό, εκφράζοντας την περηφάνια της που συμμετέχει σε αυτήν την επαναστατική τάση στον κόσμο της μόδας, η οποία δανείζεται το όνομά της από τις διατροφικές συνήθειες των εξειδικευμένων χορτοφάγων.