Η Σκάρλετ Γιόχανσον εξηγεί γιατί "ναυάγησε" ο γάμος της με τον Ράιαν Ρέινολντς

12.04.2016
Και για όσους το είχαν ξεχάσει ή δεν το γνώριζαν καν, όντως, οι δυο διάσημοι ηθοποί υπήρξαν παντρεμένοι. Τι πήγε στραβά όμως;

Η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Ράιαν Ρέινολντς ήταν παντρεμένοι από το 2008 μέχρι τι 2011. Ήταν ένας γάμος τόσο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας που έκανε τους θαυμαστές τους να απορούν.

Σήμερα, εκείνη είναι παντρεμένη με τον έμπορο Τέχνης Ρομέν Ντοριάκ, ενώ εκείνος με την Μπλέικ Λάιβλι και έχουν αμφότεροι από ένα παιδάκι. [φωτογραφίες κάτω]

Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα η Σκάρλετ στο Cosmopolitan έριξε φως στους λόγους για τους οποίους αυτή η σχέση δεν προχώρησε. Μιλά όχι ανοιχτά, αλλά... ξεκάθαρα!

%PHOTO5%

Μπορεί όνομα να μην ανέφερε η Γιόχανσον όμως τα όσα είπε είναι κάτι σαν "Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια"

"Η σχέση με έναν άλλο ηθοποιό ενέχει μεγάλο ρίσκο. Πρέπει να υπάρχει μεγάλη κατανόηση του πώς μοιράζεις τον χρόνο σου, ειδικά όταν οι καριέρες και των δυο πηγαίνουν με τον ίδιο ρυθμό. Ή ακόμη αν ένας από τους δυο είναι πιο επιτυχημένος, και αυτό έχει μεγάλο ρίσκο. Ενδέχεται να υπάρχει μεγάλος ανταγωνιστμός".

Χμ... Μήπως ζήλευε, λοιπόν ο Ράιαν και δεν άντεξε; Ή μήπως η Σκάρλετ, που έχει μεγάλο "θέμα" όπως φαίνεται με την δημοσιοποίηση της ιδιωτικής της ζωής δεν τον "κράτησε" εκεί που ήθελε και το θέμα του ανταγωνισμού τους ξεπέρασε και τους δυο.

Γιατί, η αλήθεια είναι πως στην τωρινή του σχέση, που είναι επίσης με ηθοποιό, ο Ράιαν δεν φαίνεται να δυσκολεύεται ιδιαίτερα να "καταπιεί" τη δημοσιότητα και της καλής του.

Ποιος ξέρει;;