Λύθηκε το μυστήριο: Σε αυτό το εξωτικό μέρος έκανε Πάσχα η Ελένη [photos]

06.05.2016
Στο εξωτερικό πέρασε τις μέρες του Πάσχα η Ελένη Μενεγάκη. Αυτό το γνωρίζαμε από την αρχή. Ωστόσο, δεν ξέραμε ποιο μέρος επέλεξε με τον Ματέο Παντζόπουλο. Και τσουπ, να σου το μυστήριο για τον... άγνωστο προορισμό!

Γιατί βλέπεις, ενώ η Ελένη ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες από την καθημερινότητα της ή από επαγγελαμτικά ταξίδια, όταν πρόκειται για ταξίδια αναψυχής και δη στο εξωτερικό, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πέφτει... μάυρο.

Αλλά τελικά το μυστήριο λύθηκε. Και ο εξωτικός προορισμός του ζεύγους αποκαλύψθηκε. Μάλιστα, υπάρχουν και φωτογραφίες απότο αεροδρόμιο, όπου Ελένη και Ματέο προσπάθησαν να περάσουν απαρατήρητοι, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Αγορά" που δημοσιεύει και τις φωτογραφίε, το ζευγάρι τις μέρες του Πάσχα ταξίδεψε μέχρι το μακρινό Μαϊάμ!

Η Μενεγάκη και ο σύζυγός της, με γυαλιά και σκούφους προσπάθησαν να περάσουν απαρατήρητοι πίσω από το βουνό βαλίτσες που είχαν πάρει μαζί τους, για τις λίγες αυτες μέρες.



Εξάλλου, η παρουσιάστρια είχε μαγνητοσκοπήσει τις εκπομπές τις Μεγάλης Εβδομάδας κι έτσι μπόρεσε με τον καλό της να απολαύσει το εξωτικό Μαϊάμι.