Μίνα Αρναούτη: Σάλος με τις φωτογραφίες από τη μοιραία βραδιά που πόσταρε [photos]

16.10.2016
Αποφασισμένη να "ταράξει" κι άλλο τα νερά είναι η μία από τις δύο κοπέλες που επέβαινε στο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη τη βραδιά που έχασε τη ζωή του.

8 μήνες μετά το μοιραίο ατύχημα που στοίχησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη "χτυπά" με νέο ποστάρισμα φωτιά. Από τη Μυτιλήνη όπου βρίσκεται τον τελευταίο καιρό αναρρώνοντας, η νεαρή κοπέλα κάνει απανωτά ποσταρίσματα που καθαρό στόχο έχουν να προκαλέσουν. Και τα καταφέρνουν.

Μαζί με τον δημοφιλή τραγουδιστή, ως γνωστόν, επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ δύο ακόμη κοπέλες, η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου.

Ενώ οι έρευνες σχετικά με το ποιος οδηγούσε και γενικότερα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα, η Μίνα Αρναούτη "χτυπά" αναρτώντας δυο φωτογραφίες της με τη Φρόσω από εκείνο το βράδυ και μαζί με ένα ιδιαίτερα περίεργο μήνυμα στη λεζάντα με μια "υπόσχεση-απειλή" για το μέλλον.

Ιδού λοιπόν το ποστάρισμα που "άναψε" φωτιές και αναμένεται συνέχεια.

"Με την Φροσω .. εκεινο το βραδυ.. Πρωτα καλλιθεα... μετα Γλυφαδα... Συνεχιζεται.... (Λατρευω τις φωτογραφιες)" γράφει η Μίνα και εμείς... περιμένουμε !