Ψεύτικο το πρόγραμμα συναυλιών της Madonna

14.10.2011
Μην ετοιμάζεσαι τώρα να μαζεψεις λεφτά και να ξενιτευτείς για να πας να δεις τη Madonna γιατί ό,τι κι αν διάβασες στο καινούριο πρόγραμμα της περιοδείας είναι ψέμματα. Κυκλοφόρησε ένα δελτίο τύπου της Live Nation, εταιρίας που διαχειρίζεται οτιδήποτε έχει να κάνει με τις συναυλίες της που είχε αναλυτικά τα live της το 2012 με αρχή του όλου κακού το Auckland της Νέας Ζηλανδίας και προκάλεσε πανικό στο crew της. Η υπεύθυνη τύπου της Madonna Liz Rosenberg,ανακοίνωσε ότι όλες οι ημερομηνίες και τα μέρη που αναφέρονται δεν ισχύουν όπως επίσης και εκείνη η εμφάνιση της στο Super Bowl- η οποία είχε γίνει πρωτοσέλιδο παντού- δεν έχει πάρει καμία επιβεβαίωση. Δεν θέλουμε να ξέρουμε τις συνέπειες μετα τ’ αποκαλυπτήρια του τύπου που οργάνωσε τη συγκεκριμένη φάρσα.

Μην ετοιμάζεσαι τώρα να μαζεψεις λεφτά και να ξενιτευτείς για να πας να δεις τη Madonna γιατί ό,τι κι αν διάβασες στο καινούριο πρόγραμμα της περιοδείας είναι ψέμματα. Κυκλοφόρησε ένα δελτίο τύπου της Live Nation, εταιρίας που διαχειρίζεται οτιδήποτε έχει να κάνει με τις συναυλίες της που είχε αναλυτικά τα live της το 2012 με αρχή του όλου κακού το Auckland της Νέας Ζηλανδίας και προκάλεσε πανικό στο crew της.

Η υπεύθυνη τύπου της Madonna, Liz Rosenberg,ανακοίνωσε ότι όλες οι ημερομηνίες και τα μέρη που αναφέρονται δεν ισχύουν όπως επίσης και εκείνη η εμφάνιση της στο Super Bowl- η οποία είχε γίνει πρωτοσέλιδο παντού- δεν έχει πάρει καμία επιβεβαίωση. Προς το παρόν η κυρία Chicone κάνει τις τελικές ετοιμασίες του καινούριου άλμπουμ της από το οποίο το κύριο τραγούδι θ' ακούγεται στη διαφήμιση για το Iphone 5 και ασχολείται με μηνύσεις για τη διαρροή αυτών των κολακευτικών φωτογραφιών.
Τέλος δεν θέλουμε να ξέρουμε τις συνέπειες μετα τ’ αποκαλυπτήρια του τύπου που οργάνωσε τη συγκεκριμένη φάρσα με τις συναυλίες...

Κ.Π