Twitter ρεκόρ για τη Britney

14.10.2011
Προκάλεσε κάποιες αρνητικές αντιδράσεις λόγω της επιλογής της να γυρίσει το καινούριο της βίντεο κλιπ Criminal στο Hackney, περιοχή που το καλοκαίρι κόντεψε να διαλυθεί από τις εξεγέρσεις κι αναγκάστησε να βγάλει ανακοίνωση πως δεν είχε σκοπό να προσβάλει κανέναν και η ιστορία του βίντεο είναι καθαραά μυθοπλασία. Λογικό αν σκεφτείς πως το σενάριο την ήθελε να κρατάει όπλα και

Προκάλεσε κάποιες αρνητικές αντιδράσεις λόγω της επιλογής της να γυρίσει το καινούριο της βίντεο κλιπ "Criminal" στο Hackney- περιοχή που το καλοκαίρι κόντεψε να διαλυθεί από τις εξεγέρσεις- κι αναγκάστησε να βγάλει ανακοίνωση πως δεν είχε σκοπό να προσβάλει κανέναν και η ιστορία του βίντεο είναι καθαρά μυθοπλασία. Λογικό αν σκεφτείς πως το σενάριο την ήθελε να κρατάει όπλα και να μπλέκεται σε κυνηγητά και ληστείες.

Η Britney Spears μπορεί να σου κάνει εντύπωση με το πόσο ήρεμη φαίνεται τελευταία σε σημείο που σε κάνει να νομίζεις ότι παίρνει κάτι, αλλά βλέπει μόνο επιτυχίες και δολάρια να την περιτριγυρίζουν και να την ακολουθεί εκατομύρια κόσμος. Το τελευταίο αποδείχθηκε και με βάση στατιστικών αφού έχει πλέον δέκα εκατομύρια followers στο twitter σημειώνοντας ρεκόρ και φτάνοντας όλο και πιο κοντα στη Lady Gaga, Barack Obama, Justin Biebar , Katy Perry και Kim Kardasian. Πρόσωπα που εκείνο το γαλάζιο twitterοπουλί θα μπορούσε να φέρει τόσο κοντά. Τρέχουν να τη φάσουν οι Shakira, Taylor Swift, Rihanna και Selena Gomez.

K.Π