Τι ετοιμάζουν Μάιλι και Μαντόνα;

28.01.2014
Οι δύο τραγουδίστριες θα εμφανιστούν στην ίδια σκηνή την επόμενη βδομάδα.

Η Μαντόνα (Madonna) προσπαθεί με όποιο τρόπο μπορεί να βρίσκεται συνέχεια στο προσκήνιο κι έχει γελοιοποιηθεί αρκετές φορές από τη στιγμή που επέστρεψε. Η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) μάλλον σκέφτηκε πως πρέπει να φτιάξει την εικόνα της ύστερα από τόσα αρνητικά σχόλια από τις εμφανίσεις της και οι δυο τους θα βρεθούν στην ίδια σκηνή.

Οι δυο τους έχουν ήδη ξεκινήσει πρόβες για να δείξουν πως μπορούν να τραγουδήσουν χωρίς twerking και προκλητικές χορογραφίες για χάρη του MTV Unplugged σε μια σπέσιαλ συναυλία που θα μαγνητοσκοπηθεί την επόμενη Τρίτη και θα προβληθεί την επόμενη μέρα στην Αμερική.

Όσον αφορά την 55χρονη ποπ βασίλισσα, το να ανεβάζει στη σκηνή νεότερες συναδέλφους της και να προκαλούν πανικό είναι αγαπημένη της συνήθεια. Ποιος δε θυμάται εκείνη την περιβόητη συναυλία στα βραβεία VMA του 2003 με τη Μπρίτνει Σπιαρς (Britney Spears) και Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) και το φιλί στην πρώτη ή τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η Μ.Ι.Α όταν ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο στις κάμερες του Super Bowl στην κοινή τους εμφάνιση με τη Μαντόνα και τη Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj).

Κ.Π