Η Βιτάλη είναι ερωτευμένη & αποκαλύπτει το σύντροφό της!

09.05.2015
Η Ελένη Βιτάλη όλα τα χρόνια της μεγάλης και σπουδαίας καριέρας της δεν απασχόλησε ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική της ζωή.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια υπήρξε παντρεμένη με τον Βαγγέλη Ξύδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν οχτώ χρόνια. Με το μέντορα της, όπως τον αποκαλεί, απέκτησαν ένα γιο το Νίκο, ο οποίος είναι μουσικός. Και όπως τότε, έτσι και τώρα η Βιτάλη κρατά τα προσωπικά της αποκλειστικά για εκείνη.

Ωστόσο, με συνέντευξη της στο philenews αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι είναι ερωτευμένη, ενώ μιλά με τρυφερά λόγια για το σύντροφό της.

"Και να που ήρθε ο έρωτας! Ήταν ευσεβής πόθος αυτός, ξέρεις. Να μου δώσει ένα σύντροφο για τα γεράματα. Να με πονάει, να τον πονάω... Ο Τέλης είναι πολύ στωικός. Ατόφιος άνθρωπος. Λίγο σαν τον Άντονι Κουίν, που έλεγε "αυτά που δεν μπορώ να σου πω, θα στα χορέψω". Σαγρέ άνθρωπος. Με γειώνει. Τον αγαπώ γι' αυτό που είναι και μ' αγαπάει γι' αυτό που είμαι. Είμαι ευλογημένη» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Με τρυφερά λόγια, όμως, μίλησε στην ίδια συνέντευξη και για τον πατέρα του παιδιού της.

"Ο Βαγγέλης ήταν ο μέντοράς μου, ο δάσκαλός μου, ο φίλος μου, ο πατέρας του παιδιού μου... Σαν αδέλφια ήμασταν. Σχέση αίματος, που λένε", δήλωσε.