Μεθυσμένος ο Κλούνεϊ «χαλάει» τη selfie της Κρόφορντ [photo]

24.08.2015
Είναι φίλοι και όλα επιτρέπονται, κυρίως όταν έχουν καταναλωθεί ποτάμια τεκίλα! Η Σίντι Κρόφορντ και ο σύζυγός της πήγαν να βγάλουν μια τρυφερή φωτογραφία και κάπου εκεί εμφανίστηκε το κεφάλι του Κλούνεϊ που έκανε τις τρέλες του.

Γνωστός για το χιούμορ και τις ατελείωτες πλάκες που κάνει στους φίλους του, ο χολιγουντιανός σταρ Τζορτζ Κλούνεϊ λατρεύει το Photobombing και δεν παραλείπει να το δείχνει μέσω των social media.

Το photo-bombing είναι, όταν κάποιος τρίτος - και άσχετος συνήθως - ποζάρει κοροϊδευτικά, προσπαθώντας να «χαλάσει» τη στημένη φωτογραφία! Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Τζορτζ απογειώνει μια κατά τα άλλα βαρετή φωτογραφία!

Ο Τζορτζ δεν ήταν μόνος σου! Μαζί με την Αμάλ Αλαμουντίν εμφανίστηκαν για μια βραδιά τρελού καρναβαλιού στην Ίμπιζα σε πάρτι των κουμπάρων τους Σίντι Κρόφορντ και Ράντι Γκέρμπερ.

Από όσα διαβάσαμε στον ξένοΤτύπο το πάρτι είχε μεγάλη επιτυχία, ο Τζορτζ ήπιε πολλή τεκίλα και η Αμάλ εμφανίστηκε με ολόχρυσο κοντό φόρεμα κόλαση. Δίπλα της ο Κλούνεϊ σε μεγάλα κέφια πιο κάζουαλ από ποτέ με λευκό πουκάμισο και τζιν.

Τα δύο ζευγάρια κάνουν εδώ και χρόνια κολλητή παρέα: