Ζήνα: «Θα πατώσει το reboot αν δεν αναδείξουμε τη σχέση με την Γαβριέλα» [photos]

21.12.2015
Για έξι συνεχόμενες τηλεοπτικές σεζόν οι περιπέτειες της Ζήνας και της Γαβριέλλας είχαν κερδίσει το κοινό σε περισσότερες από 115 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά αυτό που ενδιέφερε μεγάλη μερίδα των φαν ήταν τι έτρεχε επιτέλους ανάμεσα στις δύο ηρωίδες.'

Ολα ξεκίνησαν από ένα-δύο τυχαία φιλιά που είχαν ανταλλάξει σε κάποια επεισόδια της δεύτερης σεζόν με αποτέλεσμα πολλοί να ψιθυρίζουν ότι οι δύο γυναίκες ήταν κάτι παραπάνω από στενές φίλες. Αυτη προοπτική δε είχε κάνει το ενδιαφέρον του κοινού ακόμα μεγαλύτερο.

Φυσικά, οι παραγωγοί ποτέ δε μας απάντησαν ξεκάθαρα για τη φύση της σχέσης των δύο ηρωίδων, ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Το σίγουρο είναι πάντως ότι αυτή η στενή σχέση, η αγάπη κι η αφοσίωση που έδειχνε η μία στην άλλη ήταν αυτό που άρεσε σε όλους.

Έτσι, τώρα που ετοιμάζεται το reboot της σειράς για το 2016, ο σεναριογράφος Javier Grillo-Marxuach δήλωσε πως αυτή τη μοναδική σχέση θέλει να αποτυπώσει στη νέα εκδοση, ώστε να συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό για ακόμα μία φορά.

«Αυτές οι δύο υπερηρωίδες μου άρεσαν σαν οπαδό των sci-fi ταινιών, των ταινιών φαντασίας και τρόμου, αλλά επίσης ως οπαδό των μυθολογικών προγραμμάτων, καθώς επίσης οπαδό δύο χαρακτήρων, των οποίων η ζωή κι ο αγώνας με ενέπνευσε.

Υπήρχαν πολλές περιπετειώδεις syndicated σειρές πρώτης προβολής στα μέσα της δεκαετίας του '90, αλλά αυτές που άντεξαν στο χρόνο ήταν εκείνες των οποίων οι χαρακτήρες πραγματικά μίλησαν στο ακροατήριο.

Αν δε λάβουμε υπόψη αυτή την ουσιαστική κι αληθινή σχέση στο reboot και δεν την εξελίξουμε, ώστε να φτάσει όπου μπορεί μέσα στο σύγχρονο τηλεοπτικό τοπίο μας, τότε θα πάμε άπατοι. Και δεν θέλω να συμβεί κάτι τέτοιο».

Ελπιδοφόρο το μήνυμα για τους Xenites... Αν επιστρατεύσουν δε και τις Λούσυ Λόουλες και Ρενέ Ο'Κόνορ έστω για περιορισμένο αριθμό επεισοδίων, ακόμα καλύτερα!