Sarah Jessica Parker: Δίνει την απάντηση της στην κόντρα με την Kim Cattrall

26.04.2018
Sarah Jessica Parker: Δίνει την απάντηση της στην κόντρα με την Kim Cattrall
H ηθοποιός αποφάσισε να πάρει θέση στην πολυσυζητημένη έχθρα με τη συμπρωταγωνίστρια της

Πριν μερικό καιρό, οι πρωταγωνίστριες του Sex and the City, Sarah Jessica Parker και Kim Cattrall απασχόλησαν τόσο τα μέσα όσο και το κοινό αφού η Cattrall επιτέθηκε δημοσίως στην τηλεοπτική Carrie μετά το θάνατο του αδερφού της. Πιο συγκεκριμένα, η Parker είχε στείλει συλλυπητήρια στην Kim, που της απάντησε οργισμένη πως δεν χρειάζεται «την αγάπη και την υποστήριξή της». Επίσης, η Cattrall είχε ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να συμμετέχει σε μια πιθανή τρίτη ταινία, παρ'όλο που οι συμπρωταγωνίστριες της είχαν εκφράσει την επιθυμία τους για ένα νέο sequel.

Tωρα, η Parker σε μία νέα συνέντευξη της στο Vulture, είπε πως δεν υπάρχει κανένας καυγάς ανάμεσά τους και πως έχει την διάθεση να αλλάξει κλίμα μεταξύ τους. «Θα ήθελα απλώς να υπενθυμίσω σε όλους πως δεν υπάρχει καυγάς. Δεν είπα ποτέ τίποτα άσχημο, μη υποστηρικτικό κι εχθρικό, οπότε θα ήθελα πολύ να το επαναπροσδιορίσω. Ανέκαθεν εκτιμούσα απεριόριστα τη δουλειά της Κιμ και την συνεισφορά της. Αν επιλέγει να μην κάνει τρίτη ταινία, δεν υπάρχουν και πολλά που μπορώ να κάνω για να της αλλάξω γνώμη και πρέπει να το σεβαστούμε. Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που είπα ποτέ», είπε η ηθοποιός.

Εκτός αυτού, η Kim είχε κατηγορήσει τη Sarah πως έχει υιοθετήσει την περσόνα του «καλού κοριτσιού», χαρακτηρίζοντάς την «υποκρίτρια και σκληρή». H Parker απάντησε σε αυτό λέγοντας: «Ποτέ στη ζωή μου δεν μάλωσα με κανέναν δημοσίως, ούτε σκοπεύω να το κάνω. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως δεν πρόκειται για δυο γυναίκες στο πλατό που μαλώνουν, επειδή αυτό δεν συνέβη ποτέ. Περάσαμε 10,12 χρόνια της ζωής μας κάνοντας κάτι που εγώ λάτρεψα και νιώθω περήφανη που ήμουν κομμάτι του. Δεν θέλω αυτό να το εξαφανίσει ή να αλλάξει την εμπειρία του κοινού που υπήρξε καλό μαζί μας για τόσον καιρό».